Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна,

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна,
Коментари Харесай

Марина и Томас признаха пред съда във Варна, че са теглили пари от чужди банкови карти

 Варненският областен съд утвърди съглашение,  реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна,  27-годишната Марина Томова и 23-годишния Томас Генчев, които се признаха за отговорни, че са употребили непознати банкови карти, оповестиха от пресслужбата на съда.

На 11 и 12  ноември 2019г. при изискванията на продължаващо закононарушение в съучастничество без единодушието на титулярите двамата са направили 24 заплащания в разнообразни търговски обекти на обща стойност 740,22 лв.. Марина и Томас са употребили непозволено банковите карти на двама мъже.

Пред съда те обявиха, че са съгласни с постигнатото съглашение, подписали са го непринудено и са наясно, че то съставлява влезнала в действие присъда и не може да се апелира.

След като прегледа импортираното съглашение, Варненският областен съд реши, че същото не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено.

Марина Томова и Томас Генчев одобриха всеки от тях да търпи наказване 2 години " отнемане от независимост “ с 3 година изпитателен период и санкция до двойния размер на получената сума -  1480 лв..

Възпитателните грижи през изпитателния период се разпореждат на I районно управление (на МВР) на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна.

Двамата са възстановили изтеглените суми на потърпевшите.

Постановеният правосъден акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР